Résultats pour boekhouding vof

boekhouding vof
 
Boekhouder Aalst Fiskalize Boekhouding Belastingen.
VOF boekhouding? Ontdek boekhouden met Silvasoft!
U kunt ons boekhoudprogramma eenvoudig en betaalbaar uitbreiden met extra modules zoals urenregistratie, projectbeheer of facturatie om uw klanten PDF facturen in uw eigen huisstijl te kunnen versturen. Alle extra modules zijn geïntegreerd met de boekhouding, dat bespaart veel tijd! PRIJZEN GRATIS UITPROBEREN. Gerelateerde tags: boekhouding VOF VOF boekhouding VOF boekhoudprogramma.
Voor en nadelen van een vof vennootschap onder firma KBC Bank Verzekering.
Is je omzet groter dan 500.000 euro of is een van de vennoten een rechtspersoon, dan is een dubbele boekhouding vereist. Ontbinding van de vof. Als één vennoot uit de vof stapt, betekent dat onvermijdelijk de ontbinding van het vennootschap, tenzij er een zogenaamd verblijvingsbeding werd opgenomen in de statuten.
Dubbele boekhouding enkelvoudig of dubbel boekhouden?
Natuurlijke personen eenmanszaken en vennootschappen onder firma VOF of een gewone commanditaire vennootschap met een jaaromzet van minder dan 500 000 euro, mogen een enkelvoudige boekhouding voeren. Alle anderen d.w.z. natuurlijke personen, vennootschappen onder firma en gewone commanditaire vennootschappen met een jaaromzet van meer dan 500 000 euro EN alle andere vennootschappen, ongeacht de grootte van hun omzet nv, bvba, cvba, moeten een volledige boekhouding voeren volgens het principe van het dubbel boekhouden.
VOF Bedrijfopzetten.
Zelf je boekhouding doen. Waarom is je administratie belangrijk? Administratie bewaren en ordenen. Facturen en bonnetjes. Investeren, afschrijven en aftrekken. Maak je administratie makkelijk en tijdsbesparend. Boekhouden in Excel. Home Rechtsvorm VOF. Geplaatst op maart Geschreven door Oeroek. VOF staat voor Vennootschap onder Firma en is een bedrijf dat door meerdere personen is opgericht en waarvan dus ook meerdere personen eigenaar zijn.
Kies een juridische vorm voor je zaak.
In de praktijk voer je best een dubbele boekhouding, anders worden je inkomsten belast zoals in de personenbelasting. Een vof hoeft geen jaarrekening neer te leggen bij de Nationale Bank van België. Je kan aandelen uitgeven in een vof maar deze zijn beperkt overdraagbaar.
Aan welke boekhoudkundige verplichtingen moet ik voldoen? Voka.
Natuurlijke persoon die koopman is, vennootschap onder firma VOF of gewone commanditaire vennootschap GCV. Omzet exclusief btw over het laatste boekjaar lager dan 1.000.000 euro. Handelszaken en vennootschappen die geen zeer kleine onderneming zijn, moeten een dubbele boekhouding voeren volgens het wettelijke schema, een jaarlijkse inventaris en een jaarrekening opmaken.

Contactez nous