R├ęsultats pour voorraad boekhouding

voorraad boekhouding
 
voorraad boeken Administratieforum.nl.
Voor een startende onderneming is dit niet zo'n' probleem, omdat men dan wel weet wat er omgaat en is de voorraad wel te overzien. Maar zodra de onderneming groter wordt is het minder snel te overzien. Met vriendelijke groet., Berichten: 4 Lid geworden op: 21 maart. Journaalpost inkoop en voorraad. ik ben ook net begonnen met de boekhouding in een softwarepakket.
Oei, mijn stock is niets meer waard! Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Tips Advies Verantwoordelijke voor de boekhouding. Home Advies: Oei, mijn stock is niets meer waard! Print dit advies. Advies toegevoegd op 12 maart 2002. Oei, mijn stock is niets meer waard! In uw voorraad zitten goederen die onverkoopbaar geworden zijn.
Vraag ivm Algemeen Boekhouden? Indien toegelaten JuridischForum.be.
Indien de voorraad zou zijn toegenomen, dan boeken we andersom balansrekening voorraad debiteren toename voorraad en resultatenrekening voorraadwijziging crediteren afname kosten want je hebt gedurende het boekjaar teveel kosten in rekening gebracht voor dit boekjaar, omdat je ze nog niet verkocht hebt.
Nr 83 30.10.00 Verminderingen op voorraden.
De door het beheersorgaan bepaalde politiek bestaat erin een waardevermindering van 20 % van het saldo van de resterende voorraad toe te passen aan het einde van het boekjaar, vanaf het tweede jaar. Aankoop 1996: 1.000 boeken 500 500.000 BEF. Inventaris eind 1996. 200 boeken 500. 140 boeken 500. 80 boeken 500. 60 boeken 500. 60 boeken 500. Vennootschappen of handelaars die een regelmatige boekhouding voeren.
Is een inventaris zo belangrijk? Belastingen Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Tips Advies Verantwoordelijke voor de boekhouding. Home Domein: Belastingen Advies: Is een inventaris zo belangrijk? Print dit advies. Domein: Belastingen Advies toegevoegd op 26 december 2002. Is een inventaris zo belangrijk? Veel handelaars zijn nu hun inventaris aan het maken.

Contactez nous