Cherchez à boekhouding excel gratis?

boekhouding excel gratis
 
Voorbeeld boekhouding in Excel Je Eigen Bedrijf.nl. Email. Facebook. Google. Linkedin.
Ik ben groot fan van Excel maar niet voor een gratis boekhouding. Al was het maar omdat er voor hele schappelijke prijzen betaalde alternatieven zijn die vele malen beter werken dan veel templates. Daarom zet ik hieronder nog een aantal redenen om je boekhouding niet in Excel te doen.:
VZW Boekhouding kleine VZW rekenblad Cultuurloket.
Je bent hier: Home Voorbeeldocumenten Documenten VZW Boekhouding kleine VZW rekenblad. VZW Boekhouding kleine VZW rekenblad. VZW, stichtingen, vennootschappen. Zakelijke inspiratie voor alles en iedereen in de cultuursector. Kon je eerder bij ons terecht, dan kan je dat nog steeds.
Boekhouding eenmanszaak: zelf doen of hulp inschakelen?
Conclusie: hulp is geen overbodige luxe. De enkelvoudige boekhouding voor een eenmanszaak is een bedrieglijke term. Voor leken zijn de verplichtingen allesbehalve makkelijk. Sla je zelf aan het boekhouden, dan loop je het risico dat je belastingvoordelen misloopt. Xerius-experte Debby Buys zei het al in deze blog: een goede boekhouder betaalt zichzelf dubbel en dik terug. Alleen moet je nog een goede boekhouder zien te vinden. Pols zeker verschillende partijen, een kennismakingsgesprek is meestal gratis.
Boekhouding eenmanszaak, zelfstandigen en freelancers.
Boekhouding zelf doen of laten doen, is in dat geval een evenwichtige vraag. Als u niet btw-plichtig bent, is het antwoord helemaal voor de hand liggend. Wie alleen een belastingaangifte moet indienen en dus geen btw-aangiften dient op te maken kan als eenmanszaak zeker zelf een vorm van boekhouden opzetten. De keuze om als eenmanszaak zelf boekingen te verrichten, hangt in feite af van de tijd en de kennis waarover u beschikt en het gebruik van een online boekhoudprogramma. U kunt ook kiezen voor Excel boekhouden. Dat is gratis als u over dat programma op uw computer beschikt.
Gratis boekhoudprogramma.
Gratis online boekhoudprogrammas. Als je in het begin van je onderneming geen geld over hebt voor de administratie wil dat niet zeggen dat je gelijk moet kiezen voor Word of Excel. Online zijn er diverse boekhoudprogrammas te vinden waar je gratis gebruik van kunt maken. e-Boekhouden eerste 15 maanden gratis. Het boekhoudprogramma van e-Boekhouden is nu 15 maanden gratis voor nieuwe ondernemers, ter ere van haar 15-jarig bestaan. Het gebruik van het pakket is onbeperkt, dus je kunt er de totale boekhouding in verwerken en maakt het eerste jaar er geen kosten voor.
Boekhouden in Excel? Download ons gratis Excel template!
Hieronder vind je ons gratis Excel boekhouding template zodat je meteen aan de slag kunt met boekhouden in Excel. Dit Excel boekhouding template bevat onder andere een balans, resultatenrekening, omzetbelasting en verkooprekening. Op deze manier kun je snel van start gaan met je boekhouding in Excel.
Gratis Boekhoudprogramma Excel.
Dit gratis boekhoudprogramma Excel is geschikt voor kleine ondernemers die zelf de boekhouding willen verzorgen om geld te besparen. Dit boekhoudprogramma in Excel heeft een Verkoopboek, een Inkoopboek en een Kasboek. Daarnaast geeft het boekhoudprogramma een overzicht van uw resultaat, de grondslagen voor uw BTW aangifte en een overzicht van de openstaande posten.
Zelf btw-aangifte en boekhouding doen.
De excel-bestanden die je op deze website kan downloaden zijn een voorbeeld van hoe je boekhouding te doen in excel. Zo spaar je makkelijk verschillende honderden euro's' uit. Een dosis gezond verstand en enige nieuwsgierigheid is nodig om daarin te slagen.

Contactez nous